Over ons

Over ons

Gerenommeerde slagerij in West-Vlaanderen

Vleeshandel Vens is een echt familiebedrijf. Onze gerenommeerde slagerij werd opgericht door opa Vens in 1975. Intussen zijn we twee generaties verder en telt onze vleeshandel meer dan 40 medewerkers. Zoon Luc en kleinzonen Steven en Tom runnen het bedrijf met veel passie. Steven rijdt elke ochtend om 04.00 uur naar het slachthuis om het beste vlees van eigen kweek te verkrijgen. Tom regelt dan weer de productie van fijne vleeswaren en bereidingen.

Qua bereidingen maken onze huiskoks elke dag opnieuw de lekkerste gerechten, waaronder mals stoofvlees of smaakvolle gehaktballetjes in tomatensaus. Nadat u uw vlees in onze webshop besteld heeft, kan u dat in een van onze vijf afhaalpunten komen ophalen. Wij garanderen u het beste vlees uit de streek!

vens winkel rijselpoort
vens winkel moeskroen

Vlees met meerdere kwaliteitslabels

Of het nu rund-, varkensvlees of gevogelte betreft, wij hechten veel belang aan kwaliteit. Daarom halen we ons vlees bij lokale kwekers uit West-Vlaanderen. We brengen ze dikwijls een bezoekje en gaan bij de dieren langs. Zo zijn we er zeker van dat de dieren goed behandeld worden. Bovendien wordt onze vleeshandel zelf bijna wekelijks gecontroleerd. We kunnen dan ook het FAVV-kwaliteitslabel en het ACS-certificaat voorleggen.

vens winkel moeskroen

Het laatste nieuws over onze vleeshandel

Wil u op de hoogte blijven over het laatste nieuws over onze vleeshandel? Houd dan onze nieuws-, Facebook– of Instagrampagina in de gaten. We zetten regelmatig producten in de kijker en geven praktische tips om uw vlees te bereiden. Zoals u kan zien, is Vleeshandel Vens zoveel meer dan louter een slagerij.

bg block choose